Skip to main content
Poster shqipAnnouncement
April 15, 2020

KultPlus- ‘Me liri kundër marres’ është motoja e festivalit FemArt i cili fillon se shpejti

25 maj, 2019 Moto e festivalit këtë vit është ‘Me Liri kundër Marres’ (ang: Freedom vs Shame) duke i inkurajuar gratë të marrin pronësinë mbi jetët e tyre dhe në…
KultPlus-Opening nightAnnouncement
April 15, 2020

KultPlus – FemArt hapet me ekspozitë nga Eliza Hoxha dhe performancë nga Agnes Nokshiqi e Mjellma Goranci

9 QERSHOR, 2019 Për herë të shtatë, Qendra për Art dhe Komunitet – Artpolis organizon festivalin FemArt – Festivali Rajonal për Artiste, që do të mbahet në Prishtinë gjatë datave…