Media
April 13, 2022

CITIES BY NIGHT ACROSS BORDERS

We are happy to announce that the project CITIES BY NIGHT ACROSS BORDERS is one of the 19 projects selected by Perform Europe. A project created from the art work…
Media
November 17, 2020

Femart 8-të publikon raportin “Drejt Solidaritetit dhe Bashkëpunimit” – me një konferencë ndërkombëtare shpalosi të arriturat e grave dhe atë se çka duhet bërë tutje

Insajderi Përmes publikimit të raportit me titull  “Drejt Solidaritetit dhe Bashkëpunimit” dhe konferencës ndërkombëtare, Festivali Femart, i cili ka nisur rrugëtimin e tij të tetë me moton “Solidaritet dhe Qëndrueshmëri”,…
Media
November 17, 2020

Femart’s 8th edition celebrates resilience and solidarity in challenging times

Prishtina Insight The six day Femart festival featuring performances, film screenings and panel discussions begins in Prishtina on Thursday. From Thursday until next Tuesday, the eighth edition of the six-day…
Media
November 17, 2020

FemArt, festivali që në kohë pandemie zgjati dorën e “Solidaritetit dhe qëndrueshmërisë”

In Insjaderi   02 Nëntor 2020 Pas një mbyllje të totale si masë për tu mbrojtur nga pandemia COVID-19, të gjitha festivalet artistike u shndërruan në festival online. Por festivali FemArt,…
KultPlus Femart 8Media
October 13, 2020

Me moton ‘Solidaritet dhe Qëndrueshmëri’, fillon edicioni i tetë i Festivalit ‘FemArt’

KultPlus Me moton ‘Solidaritet dhe Qëndrueshmëri’, fillon edicioni i tetë i Festivalit ‘FemArt’ Për herë të tetë, Qendra për Art dhe Komuniteti ‘Artpoli’, organizon ‘FemArt’, Festivalin ndërkombëtar për Artiste dhe…
Rtv 21 femart 8Media
October 13, 2020

Festivali i parë në Prishtinë që sivjet do të mbahet me publik

RTV 21 Për herë të tetë, Qendra për Art dhe Komunitet – Artpolis organizon FemArt – Festivalin Ndërkombëtar për Artiste dhe Aktiviste, në Prishtinë, Kosovë nga data 15 – 20 Tetor, 2020 (6 ditë)…
Konica.al_femartMedia
October 13, 2020

Fillon edicioni i tetë i Festivalit ‘FemArt’

Konica.al 10.10.2020 Për herë të tetë, Qendra për Art dhe Komuniteti ‘Artpoli’, organizon ‘FemArt’, Festivalin ndërkombëtar për Artiste dhe Aktiviste në Prishtinë, duke filluar nga data 15 tetor e që…
Femart-2020Media
April 27, 2020

“FemArt” në edicionin e shtyrë pyet për fuqinë e grave

Koha.net 20.04.2020 Shkruan: Alberina Haxhijaj Prishtinë, 19 Prill - Edicioni i 8të i “FemArt”, që është festivali i parë dhe i vetëm feminist në Kosovë, gjatë muajit tetor do të…
Poster shqipMedia
April 15, 2020

Syri.net – FemArt nga sot deri më 16 qershor

10/06/2019 Qendra për Art dhe Komunitet - Artpolis për herë të shtatë, organizon festivalin FemArt – Festivali Rajonal për Artiste, që do të mbahet në Prishtinë nga sot deri më…