Skip to main content
Media
May 31, 2022

Bota Sot – Festivali feminist “FemArt”, për dhjetë ditë bënë thirrje për barazi e drejtësi

Festivali feminist “FemArt” Festivali feminist më i madh në Kosovë e rajon mbahet edhe sivjet. Festivali FemArt, do të mbledhë artistët dhe aktivistet vendore e ndërkombëtare, me moton “Nga revolucioni…
Media
May 31, 2022

Kallxo.com – Festivali feminist ‘FemArt’ do mbahet për 10 ditë në qershor të këtij viti

Festivali feminist FemArt edhe këtë vit do mbledhë aktivistë e artistë të ndryshëm në edicionin e dhjetë me moton “Nga Revolucioni në Evolucion”. Festivali pritet të mbahet nga data 14-23…
Media
May 31, 2022

Koha.net – FemArt sivjet vjen me moton “Nga Revolucioni në Evolucion”

FemArt sivjet do të mbahet me moton “Nga revolucioni në evolucion. Përmes një komunikate për media, qendra ArtPolis ka njoftuar se evolucioni feminist vazhdon, madje sipas tyre, sivjet edhe më…
Media
May 31, 2022

Reporteri.net – Nga revolucioni në evolucion – FemArt për 10 ditë do të shfaqë aftësinë e grave artise

Evolucioni feminist vazhdon. Sivjet edhe më i gjerë e më i plotë. Artiste, aktiviste e feministe vendore dhe ndërkombëtare pikëtakohen sërish në Festivalin e parë feminist në Kosovë e më…
Media
May 31, 2022

RTV 21 – FemArt, festivali i parë feminist në Kosovë

Qendra për Art dhe Komunitet – Artpolis ka njoftuar se Festivali i parë feminist në Kosovë e më i madhi në rajon, FemArt sjell edicionin e 10-të “Nga Revolucioni në…
Media
May 31, 2022

Shqip.com – Festivali feminist “FemArt”, për dhjetë ditë bënë thirrje për barazi e drejtësi

Festivali feminist më i madh në Kosovë e rajon mbahet edhe sivjet. Festivali FemArt, do të mbledhë artistët dhe aktivistet vendore e ndërkombëtare, me moton “Nga revolucioni në evolucion”. Në…
Media
May 31, 2022

Kult Plus – “Nga Revolucioni në Evolucion” 10 vjet me FemArt Festival

Festivali i parë feminist në Kosovë e më i madhi në rajon, FemArt sjell edicionin e 10-të për dhjetë ditë me radhë, 14-23 qershor, 2022, i cili vjen për të…
Media
May 31, 2022

Koha.net – “Nga Revolucioni në Evolucion” 10 vjet me FemArt Festival

Festivali i parë feminist në Kosovë e më i madhi në rajon, FemArt sjell edicionin e 10-të për dhjetë ditë me radhë, 14-23 qershor, 2022, i cili vjen për të…
Media
April 13, 2022

CITIES BY NIGHT ACROSS BORDERS

Jemi të lumtur të njoftojmë se projekti CITIES BY NIGHT ACROSS BORDERS është një nga 19 projektet e përzgjedhura nga Perform Europe. Një projekt i krijuar nga vepra artistike e…
Media
October 21, 2021

REFLEKTIM MBI F… SEKSIZMIT

20 Tetor, 2021 REFLEKTIM MBI F… SEKSIZMIT nga Shqipe Malushi Kur erdha në Kosovë nga New Yorku mendoja se nuk kisha çfarë të bëja, mendova – do të pushoj dhe…
Rtv 21 femart 8Media
November 8, 2020

Festivali i parë në Prishtinë që sivjet do të mbahet me publik

RTV 21 Për herë të tetë, Qendra për Art dhe Komunitet – Artpolis organizon FemArt – Festivalin Ndërkombëtar për Artiste dhe Aktiviste, në Prishtinë, Kosovë nga data 15 – 20 Tetor, 2020 (6 ditë)…