Skip to main content
Report
May 4, 2024

Katallogu – Femart Festival 11

Raport SQ
February 23, 2024

RAPORTI NARRATIV – FEMART 11

RAPORTI NARRATIV – FEMART 11
Raport SQReport
February 23, 2024

RAPORTI NARRATIV – FEMART 10

RAPORTI NARRATIV – FEMART 10
Report
July 5, 2022

RAPORTI “GJINIA DHE MARRËDHËNIET E PUSHTETIT”

Raporti “Gjinia Dhe Marrëdhëniet E Pushtetit”, është raport i publikuar nga IETM (Rrjeti Ndërkombëtar për Artet Performuese Bashkëkohore), On the Move – OTM, dhe FACE – Fresh Arts Coalition Europe,…
femart-catalogRaport SQ
June 13, 2022

Katallogu – Femart Festival 10

raporti-narrativ-femartRaport SQ
June 6, 2022

Raporti Narrativ – FemArt 9

Raport SQ
October 4, 2021

Thirrje për veprim: Adresimi i seksizmit, ngacmimit dhe ngacmimit seksual