femart - dita 2020Blog
April 26, 2020

Test femart

test test test test Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when…
Poster shqipBlog
April 15, 2020

Syri.net – FemArt nga sot deri më 16 qershor

10/06/2019 Qendra për Art dhe Komunitet - Artpolis për herë të shtatë, organizon festivalin FemArt – Festivali Rajonal për Artiste, që do të mbahet në Prishtinë nga sot deri më…
KohaNet-Opening nightBlog
April 15, 2020

Koha.Net – Hapet edicioni i 7-të i “FemArt Festival” me ekspozitën “Bëhu Fytyra Ime”

11 qershor 2019 Brenda objektit të hotelit “Grand” ndodhet një prej hapësirave ku janë kryer dhunime gjatë luftës në Kosovë. Dy dekada pas çlirimit, në këtë vend janë ekspozuar dëshmi…